Матраци на промоция   Разтегателни дивани   Тапицирани спални  
                                                                        

Статии

   Мебели и матраци на ниски цени от ЛМТ София  

Платформата Matrakexpert e създадена от компанията ЛМТ. Ние сме фирма  с дългогодишен опит в сферата на производството и търговията с матраци .Имаме удоволствието да ви представим  широка гама от модели в голям ценови диапазон .В продуктовия ни каталог много внимателно подбираме марките , които представяме .Предлагаме матраци само на водещите производители в бранша , които гарантират за качеството на продуктите си ! На пазара разнообразието от модели е огромно и обикновен човек  трудно би могъл да  сравни и оцени офертите на всички  компании .Ако се затруднявате в избора  , може да ни потърсите . Нашите консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси и ще помогнат да направите правилния избор . Във всички фирмени магазини ще Ви кажат , че тяхната  марка е най добрата на пазара . За нас истината е една :  “Най - добрия матрак“ за едни  е неудобен или неприемлив като цена за други хора . Това е въпрос на индивидуални предпочитания .Именно затова предлагаме богат  избор от  материали и технологии , но нашите цени са с до 30% по ниски от цените на фирмите производители . Ако ви предстои покупката на матрак независимо от марката и модела  , ние ще бъдем щастливи да ви го доставим на най добрата цена в София  ! За да можем да предложим най ниските цени на матраци в страната  сме оптимизирали логистиката си . Не поддържаме огромни складови наличности  , но повечето стандартни размери можем да доставим в рамките на деня . Вие ще получите избрания от вас матрак в удобен за вас ден и час .За всички матраци с изключение на нискобюджетните предлагаме безплатен транспорт за София.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Ако смятате ,че сте намерили матрак на цена по-ниска от нашата може да се обадите на тел. 0887296895 - ще ви направим добро предложение и със сигурност ще останете доволни !

 

сео блог rte1 ...Ниски цени на мебели и матраци от ЛМТ София ...за всеки дом услугите на ЛМТ са достъпни и качествени. Онлайн магазин за подматрачни рамки и дивани.