Матраци на промоция   Разтегателни дивани   Тапицирани спални  
                                                                        

 Еднолицеви матраци с пяна

Еднолицевите матраци с пяна имат пълнител само от едната страна  Той се поставя върху рамка която може да бъде израбоъена от масивна дървесина или метал .Именно това е най-голямото им предимство пред двулицевите - те могат да се използват без подматрачна рамка .На българския пазар се предлагат безброй марки и модели с пяна . Всички те претендират , че са най удобни и на перфектна цена .Основния ключов показател за качеството им е плътноста на полиуретана вложен в тях . В добрите матраци се влага пяна с плътност не по малка от 25 кг на кубичен метър . Човек който не е специалист в тази област , трудно може само с пипане и сядане да  определи вида на вложения материал . Но в матраците с по голяма гаранция със сигорност е вложен по качествен пълнител .Тези матраци могат да бъдат реализирани с монолитен блок полиуретан или в комбинация от различни пулнители , като латекс , Memory foam ,кокосова вложка и др . Комбинираните модели са  анатомични и предлагат по добър комфорт .В нашия продуктов каталог сме предложили модели с разумен баланс на цена и качество . Ние можем да ви насочим към определени марки и модели , но вашите лични предпочитания и индивидуални характеристики( ръст , тегло и др .) ще ви покажат кой е най-добрия избор за вас .                

 След като се спрете на точния модел ще ви направим лична оферта и ще се уверите , че условията ни по доставка и цената ни са най добри!

сео блог rte1 ...Ниски цени на мебели и матраци от ЛМТ София ...за всеки дом услугите на ЛМТ са достъпни и качествени. Онлайн магазин за подматрачни рамки и дивани.