Матраци на промоция   Разтегателни дивани   Тапицирани спални  
                                                                        

Да подкрепим българските производители на матраци

 България в момента е една от най бедните страни в ЕС .Българските граждани са с най-ниските доходи в цяла Европа .Може би всеки от вас си е задавал въпроса докога ще сме на дъното и докога все ще има криза при нас . Може ли някой да ни помогне ? Например да изберем честни и почтенни народни представители , които да помислят за обикновенните хора . А дано , ама надали ! Просто държавата е направила система при която "нашите хора " изкарват лесно парички по разни програмки , нагласени обществени поръчки , скромни бонусчета и кой знае още какви тарикатлъци за да източват държавния бюджет .А малките и средни фирми , които честно се опитват да работят и произвеждат са опряни до стената и едвам оцеляват . И все пак ако смятате , че държавата изобщо не се интересува от вас - това не е вярно . Просто ако случайно се забавите с плащането на някой данък ще разберете защо ! Напрактика в България се получава така , че  данъци плащат само малките компании , а големите монополисти винаги имат някакви разходи ,инвестиции и са на загуба .Чудно е  например как може монопол  като едно енергоразпределително дружество да каже в края на годината че баланса им е минус няколко милиона и едва ли не ще фалират . Лично аз шапка свалям на всички предприемчиви и работливи хора , които инвестирет и създават работни места в тази среда .Ние ще ставаме все по бедни , докато на народа не започне да му пука . Тези " Хайдуци " в парламента ще продължат да разпродават държавата и нейните интереси . По принцип във всяка държава има мафия но при нас мафията си има държава . Затова майната им на всички лъжливи политици . Нека ние сами да се опитаме да си помогнем . Да дадем своя малък принас към българската икономика  , като купуваме български стоки . Национално отговорно е да подпомогнем нашите производители .Във всеки един отрасъл има страхотни български продукти с високо качество , добър дизайн и конкурентна цена . В сферата където ние работим веднага можем да ви препоръчаме компании които произвеждат страхотни неща . Една такава фирма е " ЕКОН" - град Бяла .Тя е специализирана в праизводството на матраци с латекс .В света има не повече от 15 завода с такова уникално производство .Трябва ли да се купуват латексови матраци с марка ЕС , които сигурно са произведени някъде в Китай  , при положение  , че има български продукт с превъзходно качество и перфектна цена ?Веднага се сещаме и за друга българска фирма : това е " Паралел " - град Севлиево .Те са направили страхотни инвестиции и в момента тяхния завод за производство на полиуретанова пяна е един от  най- големите в цяла източна Европа . В същото време произвеждат богата гама от кaчествени матраци с марката "НАНИ" и мека мебел .И в момента те продължават да инвестират и развиват своя бизнес , но в Румъния . Защо ли ? 

 За да си оправим държавата трябва да сме по-позитивни ,да спрем да се оплакваме , да работим повече и най важното всички да спазват правилата . Нека се бъдем горди  ,че сме българи . 

 

 

Това е една малка част от хората които ни " оправяха " през последните 25 години .

 

 

Ако все пак между тях има  честни и почтенни хора им се извиняваме ако сме ги засегнали и ще им разкажем няколко вица:

   Две жени си говорят и едната пита другата :

 - Защо не се омъжиш ?

- Ами защото годеникът ми е политик и сaмо обещава !

........................................................................................................................

  Каква е разликата между народния представител и бандита ?

- В колата . При политика мерцедеса е държавен , а при бандита си е негов .


..........................................................................................................................

Песимист и оптимист си говорят за положението в страната .

 Оптимиста разочарован казва :

- Май всички ще стигнем до просия .

Песимистът : - Да просим , а от кого ?


................................................................................................................

Най древната професия - Проститутка .

Втората най древна професия - Крадец .

Третата най древна профасия е симбиоза на първата и втората - Политик !

 

сео блог rte1 ...Ниски цени на мебели и матраци от ЛМТ София ...за всеки дом услугите на ЛМТ са достъпни и качествени. Онлайн магазин за подматрачни рамки и дивани.