Матраци на промоция   Разтегателни дивани   Тапицирани спални  
                                                                        

                         НИСКОБЮДЖЕТНИ МАТРАЦИ

 Евтините матраци са единствения сегмент в продуктовия ни каталог за който не можем да кажем , че нашите цени са най-ниските в страната .Но това е така не поради факта ,че сме неконкурентноспособна кампания ,а защото не си позволяваме да предлагаме марки и модели със съмнително качество!Нискобюджетните модели в нашето портфолио са само на водещи производители - те дават реална гаранция за своите продукти .Добре е да знаете , че стойноста на матрака със сигурност се отразява на неговото качество .Намалените разходи водят до намаляване на експлоатационните му характеристики .Трябва да отбележим , че евтините ценови предложения имат ограничения и не са много подходящи за по тежки хора (над 80 кг) . Ако все пак сте ограничени финансово , ние сме представили в каталога няколко икономични модела .Избрали сме матраци за производството на които са използвани трайни но евтини материали ,така че продукта да има добри якостни характеристики , прилично ниво на комфорт и достъпна цена .

За всички матраци можем да ви предложим лична оферта . Ще Ви изненадаме със страхотни отстъпки - гарантираме най добра цена !

сео блог rte1 ...Ниски цени на мебели и матраци от ЛМТ София ...за всеки дом услугите на ЛМТ са достъпни и качествени. Онлайн магазин за подматрачни рамки и дивани.