Матраци на промоция   Разтегателни дивани   Тапицирани спални  
                                                                        

                             Добре дошли в зоната на матраците с мемори пяна

  МEMORY FOAM е изкуствен материал с много добри анатомични свойства .Тя е разработена през 70-те години от НАСА . Целта е била да се предложи по голям комфорт и да се осигури защита на космонавтите в космоса .Една от тайните на този материал е неговата температурна чувствителност . При ниска температура пяната се втвърдява , а при висока омеква .Мемори пяната реагира на топлината на тялото , приспособява се към формата му и го обгръща .Матраците с мемори са напълно безшумни . Идеални са за семейни хора , тъй като движенията на единия партньор по никакъв начин не се предават на другия .Според последни изследвания  моделите с тази пяна облекчават хъркането и намаляват въртенето през ноща .Предимствата на тези матраци са безспорни , но ние ще ви запознаем и с някой техни недостатъци .MEMORY FOAM е леснозапалим продукт като всички останали полиуретанови продукти.Някой модели с мемори пяна в първите дни след доставката може да имат специфична миризма , която за по чувствителните хора е доста неприятна .Проблема се решава чрез проветряване на матрака  за ден , два .За някой модели тази операция  може да се проточи дори седмица . Много водещи производители предупреждават да не се оставят без надзор пеленачета върху матраци с мемори , защото пяната може да затрудни тяхното обръщане и да доведе до задушаване (това разбира се е доста преувеличено , но все пак е хубаво да се има предвид )

 Тези матраци не са евтини ,но според нас покупката на такъв модел е добра инвестиция , която ще ви гарантира дълбок и пълноценен сън .

                  

 

сео блог rte1 ...Ниски цени на мебели и матраци от ЛМТ София ...за всеки дом услугите на ЛМТ са достъпни и качествени. Онлайн магазин за подматрачни рамки и дивани.