Матраци на промоция   Разтегателни дивани   Тапицирани спални  
                                                                        

                                               Подматрачни рамки


Всички двулицеви матраци е препоръчително да се поставят върху подматрачни рамки .Те подобряват многократно комфорта при спане .Коефицента на ортопедичност на даден матрак зависи до голяма степен от това на каква рамка е поставен той . Според материала от който са направени ламелните рамки биват : 

    Метални - Рамката е изработена от метал и посредством ПВЦ обувки към нея са закрепени букови ламели .Това са най здравите и устойчиви модели .Те могат да бъдат проектирани във всякакви конфигурации.На тях най лесно и надежно се монтират механизми за повдигане .

    Дървени - Изработени са от масивно дърво или шперплат . Тези рамки също не са за пренебрегване ,те притежават добри якостни характеристики и са много гъвкави .

Всички подматрачни рамки осигуряват отлична циркулация на въздуха и предпазват матраците от спарване и плесенясване .За матраците от латекс ламелните рамки са задължителни .Експлоатационния срок на вашия матрак ще се удължи многократно ако той се използва в комбинация с качествена подматрачна рамка .Като заключение можем да ви кажем ,че 50% от комфорта във вашето легло се дължи на рамката а останалите проценти на матрака !

Подматрачни рамки

Сортирай по
Производител:
Избори производител
Резултати 1 - 1 от 1
сео блог rte1 ...Ниски цени на мебели и матраци от ЛМТ София ...за всеки дом услугите на ЛМТ са достъпни и качествени. Онлайн магазин за подматрачни рамки и дивани.