Матраци на промоция   Разтегателни дивани   Тапицирани спални  
                                                                        

On-line консултант

С услугата "On-line  Консултант " ще получите професионална лична консултация , без да е необходимо да посещавате мебелен магазин . Нашите консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси напълно безплато  в удобно за вас време .

 Често се случва продавачите в магазините да спекулират и объркват хората със специфични термини като : анатомичен , ортопедичен , микро , нано , клетъчна структора и други . Но добрите търговци знаят , че да се хитрува на дребно е глупаво , ако не си честен с клиента той няма да похарчи парите си при теб . Именно затова ние ще Ви предложим безпристрастна и разбираема информация за продуктите , които предлагат различните производители на матраци . Бихме могли да направим пазарен анализ на желания от матрак . Ще Ви предоставим оферти на всички фирми предлагащи модели сходни на избрания от вас продукт . Нашите консултанти ще ви помогнат да добиете ясна представа за реалната стойност на матрака който сте харесали .

Според нас има голяма разлика между това да убедиш някой , че определен матрак е подходящ за него и това да му помогнеш да направи сам своя избор ! 

 

За да  зададете Вашият въпрос използвакте формата за запитване


 

Email:
Относно
Съобщение
Напишете сборът от числата единадесет + единадесет в цифри

сео блог rte1 ...Ниски цени на мебели и матраци от ЛМТ София ...за всеки дом услугите на ЛМТ са достъпни и качествени. Онлайн магазин за подматрачни рамки и дивани.