Матраци на промоция   Разтегателни дивани   Тапицирани спални  
                                                                        

Обслужване и гаранции

 - Посредничество и доставка на матраци :  Можем да ви предложим матраци от всички производители и вносители в страната . Мислим че ще ви изненадаме с най-добрите цени на пазара . Нашата комисионна включва само транспортни разходи и минимална печелба . За всички луксозни модели сме готови да Ви предложим индивидуални отстъпки до -30% !

   В тъговията човек получава не това , което всички магазини предлагат , а това за което се е договорил !            Честър Карас

- Матраци на изплащане :  Предлагаме всички марки и модели на изплащане с  ТВI Credit

- Професионална консултация : Без да Ви ангажираме с покупка  , може да ни посетите . Нашите консултанти ще отговорят честно и безплатно на всички ваши въпроси .

 - Най-добра цена :  Гарантираме ,че няма да намерите предлаганите от нас продукти на цена по ниска от нашата . Ако смятате , че сте намерили матрак  в друг магазин на цена по-ниска от тази която ние предлагаме , обадете се на тел. 0898753654 . Ще видим какво можем да направим за да останете доволни .

 - Безплатна доставка :  За района на град София транспорта ни е безплатен . В страната матраците доставяме с куриер . Възможна е и доставка експрес , на матрака може да се радвате и днес !

- Ремонт на матраци :  При нас любимият ви стар пружинен  матрак може да бъде ремонтиран и да стане като нов .

 - Освобождаване от стария матрак : Ако закупите от нас матрак , ние предлагаме опция за освобождаването Ви от стария и транспортирането му до специализирано депо за отпадъци .

 - Гаранции : Предоставяме матраци само на производители които предлагат качествено гарационно обслужване . Гаранцията на различните модели варира от 2 до 15 години .

   На света има достатъчно работа за всяка фирма на която и пука за клиентите и след продажбата !            Nelson Boswell

сео блог rte1 ...Ниски цени на мебели и матраци от ЛМТ София ...за всеки дом услугите на ЛМТ са достъпни и качествени. Онлайн магазин за подматрачни рамки и дивани.