Матраци на промоция   Разтегателни дивани   Тапицирани спални  
                                                                        

Матраци ТЕД

Компанията ТЕД-БЕД е една от най големите  фабрики за производство на матраци  , не само у нас но и в Европа .Матраците ТЕД  са може би най популярната марка  продавана на българския пазар .Безценния опит натрупан с годините и модерната производствена линия с която е оборудвана фирмата , гарантират високо качество на произвежданите продукти .Фабриката предлага богат асортимент от продукти, но основна линия в производството и са пружинните  матраци  “Бонел“ и индивидуално пакетираните пружини  “POKET SPRING” . Всички матраци ТЕД отговарят на съвременните европейски  стандарти и имат страхотен дизайн .Ако закупите матрак с тази марка ще си осигурите комфортен и здравословен сън за дълги години.

Ние  ще Ви предложим страхотни  оферти за продуктите на ТЕД. Потърсете ни и ще се  изненадате от  отличните  условия по  доставкa . Гарантираме най-добрите цени !

сео блог rte1 ...Ниски цени на мебели и матраци от ЛМТ София ...за всеки дом услугите на ЛМТ са достъпни и качествени. Онлайн магазин за подматрачни рамки и дивани.