Матраци на промоция   Разтегателни дивани   Тапицирани спални  
                                                                        

                                                МАТРАЦИ ЗА ДЕЦА

При избора на матрак за дете трябва да се подхожда с мното внимание отговорност .Дълбокия и здравословен сън е много важен за малкия човек .Избора на добър детски матрак ще осигури подходящи условия за правилното развитие на скелета и мусскулната система на детето ви . Има няколко основни неща които е хубаво да знаете :

      - При новородените гръбнака все още не се е оформил с  правилната S образна форма .За бебета най-подходящи са матраци които предлагат умерена твърдост . Затова и детските матрачета се поставят върху  твърда основа.

      -Когато детето поодрасне неговия гръбначен стълб се оформя и добива своята правилна извивка .Именно тогава вече може да помислите за смяна на по твърдия матрак с нов , който притежава по анатомични и ортопедични характеристики . 

      - Избирайте модели изработени с екологични материали . Така бихте намалили риска от причиняване на алергии . Едни от най добрите материали влагани в детските матраци са : Естествения латекс , кокосовата вложка и др .

      - Хубаво е дамаската на детското матраче да притажава антистатичен ефект и силно антибактериално действие  , за да държи вредните микроорганизми далеч от детето .

       - Някой от световните  лидери в производството на матраци предупреждават , че модели с Memory Foam биха били потенциално опасни за новородени .Мемори пяната може да затрудни обръщането на малкия човек и това да доведе до задушаване . Това разбира се е малко преувеличено , но все пак го имайте предвид .

   Независимо от факта , че децата растат много бързо и детския матрак за кратко време ще отеснее , ние Ви съветваме да купите най-добрия матрак който може да си позволите . Децата са смисъла на живота ни !

сео блог rte1 ...Ниски цени на мебели и матраци от ЛМТ София ...за всеки дом услугите на ЛМТ са достъпни и качествени. Онлайн магазин за подматрачни рамки и дивани.