Матраци на промоция   Разтегателни дивани   Тапицирани спални  
                                                                        

                                       ЕДНОЛИЦЕВИ МАТРАЦИ С ПРУЖИНИ

Еднолицевите пружинни матраци имат много модификации .Но те основно могат да се разделят на две големи категории .

      Матраци с пружинен пакет БОНЕЛ  - Това са най разпространените модели в света Те са утеърдена и доказала се с времето пружинна система .Тези матраци са сравнително евтини и предлагат добър комфорт .Моделите с пружини Бонел са с най добра циркулация на въздуха във вътрашноста си , което способства за регулиране на влагата отделяна от тялото ви . Те не запаряват , в това отношение превъзхождат дори най скъпите модели с Memory foam и латекс .Недостатък при тях е , че осигуряват минимален анатомичен ефект ,  не се препоръчват за партньори голяма разлика в теглото.

   Матраци POKET SPRING  - При тях всеки елемент действа самостоятелно и назависимо от останалите . Тези модели са ортопедични , тъй като поддържат тялото в правилна позиция независимо от позата му .Матраците с POKET SPRING система могат да понасят големи натоварвания без да се деформират .Поради факта , че всяка пружина  е опакована в отделен джоб - те са напълно безшумни .Тези матраци са по добри от моделите с пружини Бонел .

Погрешно е да се смята , че всички пружинни матраци са едни и същи Експлоатационните характеристики на всеки матрак зависят основно от броя на чашкита на един квадратен метър , но също така и от качеството и вида на вложените пълнители .На пазара има много луксозни и усилени матраци  с пружини , в които са вложени качествени и иновативни материали като Memory foam , латекс , кокосова вложка и др. 

Ако ви трябва еднолицев матрак и не може да се спрете на марка и модел , ние сме насреща .Ще  помогнем да направите правилния избор и ше ви предложим най-добрите цени в София . За всички матраци сме готови да Ви предложим страхотни отстъпки  до  -30%

сео блог rte1 ...Ниски цени на мебели и матраци от ЛМТ София ...за всеки дом услугите на ЛМТ са достъпни и качествени. Онлайн магазин за подматрачни рамки и дивани.