Матраци на промоция   Разтегателни дивани   Тапицирани спални  
                                                                        

Матраци  “НАНИ“

Матраците с марката   “ НАНИ “ се произвеждат от фирма  ПАРАЛЕЛ  , град Севлиево .Компанията е най големия производител на полиуретанова пяна
( дунапрен ), не само в страната но и на балканите .През 2006 година  ПАРАЛЕЛ ООД  стартира и производството на матраци .За кратко време матраците “НАНИ“ успяват да завоюват доверието на клиентите и фирмата се превръща в един от водещите производители на продукти за сън в България .Популярността на марката лесно може да се обясни : високо качество на превъзходни цени .Компанията разполага с модерно оборудване
и  всички продукти са предмет на строг контрол на качеството , което гарантира  , че ще получите само най доброто .Матраците  “НАНИ“ имат високи експлоатационни характеристики   и са достойна алтернатива на скъпите европейски и американски марки .                                                                                                                                                       

   На телефон 0898753654 може да направите запитване за размер и цена . Ще Ви изненадаме с добро обслужване и лична оферта !

 

сео блог rte1 ...Ниски цени на мебели и матраци от ЛМТ София ...за всеки дом услугите на ЛМТ са достъпни и качествени. Онлайн магазин за подматрачни рамки и дивани.